Hoe zien de komende 40 jaren eruit?

Door Joke ElZiam Nootebos

De komende 40 jaar worden overgangsjaren

Daarin zullen we meer gaan inzien wat er vanuit de ruis van ons ego-ikje opkomt en wat zich wil laten zien via ons gedrag. We zullen ons meer gaan uiten
via onze Goddelijke Natuur en ware Essentie bij reactieve gevoelens naar de ander.

Onze ware Goddelijke Essentie is immers vrij van onze opgeslagen zielspijn en dus van reactieve ruis. Zelfs al moeten we nee zeggen en optreden of achteruit gaan staan.

Onze ware Essentie zal, als iemand of iets ons niet bevalt, onze persoonlijkheid inzetten om daar wat aan te doen op non duale wijze, waarbij ons hart niet dichtgaat. Maar niet altijd brengt diplomatie, liefde of begrip de goede oplossing.

Een hart met ballen; Duidelijkheid, grenzen aangeven vanuit kracht, en ook leiding nemen is soms net zo nodig

De vrouwelijkheid van vele onderdrukte generaties in mannen en vrouwen vindt dat laatste nog moeilijk. Zeker om dit zonder ego-ruis of onderstromen te doen. Maar we mogen aanvaarden hoe het reageren op elkaar nu uit ons komt. We zullen nu niets meer uit de weg gaan. We mogen zonder zelfoordeel onze gespannenheid, angst, kwetsbaarheid of onzekerheid mee laten stromen bij het uiten tijdens verschillende meningen en inzichten.

Ook de mannelijkheid in mannen en vrouwen heeft het hiermee nog vaak moeilijk.

Kracht of de leiding nemen, grenzen of duidelijkheid aangeven met behoud van inlevend en invoelend vermogen, en een open hart voor de ander blijft nog moeilijk. Mede door alle patriarchale energie van zovele generaties die ook nog in ons zit. Ook de angst voor onderdrukking en overheersing, het niet mogen spreken, dat alles zit nog in onze cel-herinneringen en kan ons gedrag en gevoel kleuren. En daarmee soms te veel ja knikken, onderstromen met anderen, onechte lievigheid en teveel aangepastheid creëren.

We zien het nu allemaal zoveel beter van onszelf en slaan vaak weer door naar de andere kant van de ik-ruis of gaan er boven staan vanuit ons hoger zelf

Maar de tijdgeest wil dat we er doorheen gaan, er doorheen vallen....
Onze schaduw aangaan, uit onze comfortzone van steeds dezelfde houding en patronen van macht/onmacht stappen. Zowel diegene die we thuis als op het werk tegenkomen.

En dan, uiteindelijk, komen we aan de andere kant weer uit.
De kant van onze Goddelijke Essentie, hoger Zelf, belichaamde Liefde/Waarheid én wij-gevoel

Geen zwevende Boeddha zijn of worden

Dan zal onze Goddelijke Essentie ons geheelde innerlijke kind en onze de geheelde man-vrouw hebben geïntegreerd. We worden volledig!
We hebben er een laag van onszelf bij gewonnen! Geest, ziel en lichaam worden één. Dan wordt ons evolutieplan rond en zullen we geen zwevende Boeddha zijn of worden. Ons onbewuste en onze schaduw is dan verlicht.

Zo wordt het Goddelijke op aarde gebracht en vervullen we ons hoogste doel en evolutieplan!

We hebben dan de komende 40 jaar veel kwaliteiten erbij gewonnen. We kunnen dan net zo gemakkelijk volgen maar als de situatie dat vraagt, ook net zo gemakkelijk de leiding en verantwoordelijkheid pakken.

Ook zullen we de spiegels die de andere partij laat zien hebben geïntegreerd en er niet meer mee botsen. We zullen het onderscheid zien tussen de gelijkwaardigheid van het Hart en dat van posities en ons, ondanks verschil in positie, gelijkwaardig voelen en leren van elkaar. De komende 40 jaar zullen we meer leren over de verantwoording nemen voor de kleine details, ons lichaam en de wereld van geld en materie naast dat van onze verbinding met "Boven". We zullen daarvoor zorgzaam zijn vanuit onszelf, niet alleen omdat het noodzaak is of moet van onze opdrachtgever of uitkerende instantie. Uiteindelijk zullen we net zoveel houden en aandacht besteden aan de grote lijnen en ons hogere Zelf/ de Bron als houden van de zorg voor spullen, details, lichaam en materie.

Geest en lichaam, spiritualiteit en zakelijkheid, liefde en kracht zullen één in ons gaan worden

Zo wordt het Goddelijke op aarde gebracht en vervullen we ons hoogste doel en evolutieplan! Juist door het aangaan van onze angsten, verlies, dualiteit en ego-ruis maar met behoud van ons wij-gevoel en met behoud van de leiding van onze ziel/Godsvonk die partijen en verschillende belangen overkoepeld in een gezamenlijk doel. We zullen zoeken naar dat gezamenlijke doel en onszelf en onze omgeving optillen door elkaars belangen te kennen en te ondersteunen in dienst van dat gezamenlijke hoger doel of door vanuit het hart uit elkaar te gaan zonder rancune.

Uiteindelijk zullen we tijdens of na de komende 40 jaar de Liefde en Vrede van onze Oorsprong weer voelen, leven en belichamen in al onze relaties en werk!

We zullen niet meer kunnen denken of voelen op duale wijze. Vanuit goed of fout, er al dan wel of niet bij horen of bang zijn de verkeerde keuze te maken. We zullen de rijken en machthebbers liefdevol en oordeelloos hun posities gunnen, ook al denken we het zelf anders te doen. Al deze lessen zullen we allemaal de komende tijd krijgen.

We zullen uiteindelijk geen duale, reactieve gevoelens over iemand delen met collega's of vrienden die er net zo over denken als wijzelf. We zullen de komende 40 jaar doorzien dat dat collectief karma brengt. We zullen dan ook hebben doorzien dat we dat deden om daarmee het gevoel van gelijk hebben te krijgen en om sterker te worden tegenover de andere partij door bondgenoten te mobiliseren. Tegen die tijd zullen we weten dat we aan het zoeken waren naar een kracht/macht buiten onszelf d.m.v. bondgenoten tegenover de ander, waardoor we die in onszelf niet konden bereiken en Eenheid en Vrede ophielden te bestaan. Net als het dieper integreren van onze Godsvonk en Missie in ons lichaam.
Uiteindelijk zullen we na al deze inzichten, inwijdingsproven en processen zelf kracht/macht belichamen, net zoveel als Liefde! En met genoeg van deze Gouden Tijds pioniers zal dit leiden tot geheelde, verlichte relaties, wereldvrede en Eenheid!

En Jij bent daar één van, ook al heb je het nu moeilijk! Ook Jij bent een Gouden Tijds Meester! Fijn dat je er bent met al je plus en min en Licht!

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin